PTS - Mærkning af hydraulikslanger 

Vi tilbyder PTS-mærkning af din slange

Det kan være en besværlig og frustrerende proces at identificere og udskifte en defekt hydraulikslange. Slangeføringen kan være kompleks, og manualer/styklister kan være forsvundet eller forældet. Den eneste løsning er som regel at tage den defekte slange med hen til det lokale hydraulikværksted, hvor professionelt personale kan hjælpe med at identificere slangen, og fremstille en ny. 

 

Fordelene ved PTS

  • Undgå spildtid
  • Undgå fejlkøb
  • Genbestilling bliver nemmere
  • Fleksibel planlægning af reparationer er muligt
  • Hurtig identifikation af en defekt slange
  • Hurtig reparation

PTS skaber både værdi og effektivitet

Pts label

PTS – Parker Tracking System

Med PTS, som er et trackingsystem udviklet af Parker Hannifin, undgår du identifikations-bøvl. PTS er et innovativt system, der giver adgang til en hurtig og præcis produktinformation af din slange. PTS arbejder problemfrit i hele verden, og kan derfor anvendes overalt. Informationen kan trackes uanset hvor og hvornår, slangen er fremstillet. Der bliver i gennemsnit produceret 160.000 slanger om måneden med PTS labels i Europa.

På vores værksted bliver alle slanger forsynet med en PTS-label med et individuelt PTS ID-nummer, som fortæller præcist, hvad det er for en slange, og hvor den er lavet. 

Oplever du et driftsstop, eller kan du se, at din slange snart trænger til at blive udskiftet, kan du hurtigt kontakte os pr. telefon eller mail, og oplyse PTS ID-nummeret på slangen. Efterfølgende kan vi have din nye slange klar indenfor 20 minutter, og du bestemmer selv, om du vil komme og hente den nye slange, eller om vi skal levere den. Vi kan levere inden for 60-120 minutter på hele Fyn. 

Se vores store produktudvalg