Parker Hannifin

Parker Hannifin (Parker) er verdens førende producent inden for ”Motion & Control” teknologi. Virksomheden blev oprindelig grundlagt i 1917 af Arthur Parker under navnet Parker Appliance Company, men fusionerede i 1957 med Hannifin Corporation, og skiftede navn til Parker Hannifin Corporation. Parker har hovedkvarter i Ohio, USA. 

Parker er i dag en global virksomhed med aktiviteter, kunder og distributionsnetværk i hele verden. Virksomheden beskæftiger mere end 49.000 medarbejdere, der servicerer kunder i 55 lande. Parker er en del af et integreret netværk med 223 fabrikker, 13.200 distributører, og har over 2.500 ParkerStores i hele verden. 

Parker Hannifin

“Licensing for this image came with permission from the Parker Hannifin
Media Manager collection”

Besøg webshop


Parkers innovative løsninger

Parker har en bred teknisk ekspertise inden for elektromekanik, hydraulik og pneumatik, klimastyring, væske- og gashåndtering, proceskontrol, filtrering, pakning og afskærmning. Parker servicerer derfor en bred vifte af kunder inden for markederne: luftfartstransport, landbrug, fødevarer, industri- & byggemaskiner, medicin, minedrift, olie & gas, marine samt transport. 

Parker arbejder kontinuerligt på at udvikle nye innovative løsninger inden for alt, hvad der bevæger sig. Dette gøres i samarbejde med kunderne, hvor fokus er, at få produkterne til at blive endnu mindre, lettere, mere bæredygtige og mere energiefficiente. 

Læs mere på Parker Hannifins hjemmeside. 

Produkter i høj kvalitet

Alle Parkers produkter har en meget lang holdbarhed, er af høj kvalitet og er yderst pålidelige, hvilket er med til at reducere omkostninger og forbedre performance hos kunderne. Parker tilbyder de mest omfattende produktlinjer inden for slanger, fittings og udstyr sammenlignet med andre udbydere på markedet. Alle Parker-produkter er testet, designet og forbedret, hvor fokus på sikkerhed er i højsædet. Mange af produkterne overstiger dermed de globale standarder inden for området. 

Parker sub-brands

Parker har gennem de sidste 20 år opkøbt mere end 70 virksomheder, og har derfor en lang sub-brands i deres store produktportefølje. Af de mest kendte sub-brands kan nævnes følgende:  

Legris, Baldwin Filters, Ermeto, Rectus Tema, Autoclave Engineers, Snap-tite, Denison Hydraulic, Balston, Chelsea, Domnick Hunter, Hiross, Kittiwake,
Olaer, Origa, Porter, Prädifa, Racor, Scharder Bellows, Sea Recovery, 
Sporlan, Taiyo, Velcon, Veriflo, Zander, Parker Aerospace, Parker Airtek, Parker Chomerics, Parker Finite, Parker SensoControl, Parker Village Marine,
Pirelli/ITR, SDD Drivers, Atlas Cylinders, Bayside, Cabett Subsea, Wilkerson, Sempress, Watts, Telepneumatic. 

Konceptet ParkerStore

Parker har udviklet konceptbutikken ”ParkerStore”, som er et samarbejde med en ekstern grossist/sælger. En ParkerStore-butik skal fungere som en teknisk butik, hvor kunder kan komme forbi og finde et meget bredt udvalg af Parker Hanninfin´s produkter. Produktsortimentet omfatter bl.a. hydraulik- og pneumatik komponenter, som indbefatter slanger, lynkoblinger, fittings, filtre, ventiler m.m. 

ParkerStore-konceptet blev til, da Parker ønskede at deres kunder ikke bare skulle afgive en ordre pr. telefon eller mail, men at de skulle have mulighed for at køre hen til en butik, hvor de kunne mærke, se og hente de produkter de stod og manglede med det samme.

Alle ParkerStore butikker har et slangeværksted tilknyttet til reparation og udskiftning af kundernes defekte slanger. Alle kunder kan få deres slanger forsynet med en såkaldt PTS-mærkning (Parker Tracking System). PTS-mærkningssystemet sikrer, at kunderne får en helt identisk slange, når den gamle slange går i stykker. Systemet er dermed hurtigt, nemt og præcist.

Med ParkerStore-konceptet vil produkttilgængeligheden være i top, og kunden vil få en personlig betjening, som indebærer ekspertise, information og support. ParkerStore-medarbejderne kan med deres know-how yde professionel vejledning og hjælpe kunderne med at finde den bedste løsning. 

Hymatik - ParkerStore i Odense 

Hymatik er ikke bare Danmarks, men også en af Europa Største ParkerStore butik. Hymatik har været kundernes foretrukne ParkerStore siden 1998.

 

Parkerstore

 

Med Parkers brede sortiment er vi hos Hymatik i stand til at finde det rette komponent til din applikation. Som en certificeret ParkerStore er vi bl.a. i stand til at servicere kunder inden for bl.a. MRO markedet (vedligeholdelse, reparation og eftersyn), hvor det er vigtigt hurtigst muligt at få løst et opstået problem.

I vores ParkerStore har vi et bredt udvalg af hydrauliske og pneumatiske produkter, som du kan komme forbi og hente med det samme eller vi kan sende dem ud til dig. Derudover har Hymatik tilknyttet et slangeværksted, hvor du kan få presset en ny slange på få minutter. Læs mere om vores ParkerStore.